| Castle Season 8 General Discussion | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
katroulina Καρακατίνα Κουβά

Αριθμός μηνυμάτων : 46256 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Dreamland
 | Θέμα: Απ: Castle Season 8 General Discussion Δευ Μαϊος 16, 2016 7:41 pm | |
| _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |
Τέρψη

Αριθμός μηνυμάτων : 8196 Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2010
 | Θέμα: Απ: Castle Season 8 General Discussion Δευ Μαϊος 16, 2016 8:33 pm | |
| Ερώτηση άσχετης που έχει εγκαταλείψει τη σειρά: Κόπηκε? Κάτι πήρε το μάτι μου κάπου. |
|
 | |
Eleni7 Ο Καστλ είναι βοϊδομάτης

Αριθμός μηνυμάτων : 42994 Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ιωάννινα
 | Θέμα: Απ: Castle Season 8 General Discussion Δευ Μαϊος 16, 2016 8:55 pm | |
| - Τέρψη έγραψε:
- Ερώτηση άσχετης που έχει εγκαταλείψει τη σειρά: Κόπηκε? Κάτι πήρε το μάτι μου κάπου.
Ναι. Αν θα συνεχιζε θα ηταν σιγουρα χωρις την Στανα οποτε μετα και τις αντιδρασεις το καναλι ειπε να μην του δωσει 9η. |
|
 | |
Τέρψη

Αριθμός μηνυμάτων : 8196 Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2010
 | Θέμα: Απ: Castle Season 8 General Discussion Δευ Μαϊος 16, 2016 9:37 pm | |
| - Eleni7 έγραψε:
- Τέρψη έγραψε:
- Ερώτηση άσχετης που έχει εγκαταλείψει τη σειρά: Κόπηκε? Κάτι πήρε το μάτι μου κάπου.
Ναι. Αν θα συνεχιζε θα ηταν σιγουρα χωρις την Στανα οποτε μετα και τις αντιδρασεις το καναλι ειπε να μην του δωσει 9η.
Αυτή ήθελε να αποχωρήσει? Πώς κι έτσι? Υπάρχει παρασκήνιο ή απλά κουράστηκε τόσες σεζόν? |
|
 | |

Αριθμός μηνυμάτων : 42994 Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ιωάννινα
 | Θέμα: Απ: Castle Season 8 General Discussion Δευ Μαϊος 16, 2016 9:46 pm | |
| - Τέρψη έγραψε:
- Eleni7 έγραψε:
- Τέρψη έγραψε:
Ναι. Αν θα συνεχιζε θα ηταν σιγουρα χωρις την Στανα οποτε μετα και τις αντιδρασεις το καναλι ειπε να μην του δωσει 9η. Αυτή ήθελε να αποχωρήσει? Πώς κι έτσι? Υπάρχει παρασκήνιο ή απλά κουράστηκε τόσες σεζόν?
Δεν εχει ξεκαθαριστει τι ακριβως εχει γινει και σιγουρα υπαρχει μεγαλο παρασκηνιο που δεν εχει γινει ακομη γνωστο (και δεν ξερω αν γινει και ποτε). Αρχικα η διαρροη ηταν οτι το καναλι για λογους μπατζετ δεν θα ανανεωνε το συμβολαιο της αλλα και αυτο της Ταμαλα (παιζει την Λεινι) αν η σειρα πηγαινε για 9η σεζον, αλλα κανεις δεν το πολυπιστευει αυτο (εγω προσωπικα με τιποτα, κατι αλλο παιχτηκε, ισως ηθελε να αποχωρησει και η ιδια, λενε και διαφορες φυλλαδες οτι ειχαν πολλα προβληματα με το Νειθαν). Οι υπολοιποι (και ο Νειθαν αναμεσα τους προφανως) ηθελαν να συνεχισουν τη σειρα, ξεκινησε το ξεκατινιασμα στο twitter με βρισιδια προς τους ηθοποιους που ηθελαν να συνεχισουν, ξεκινησε και campaign απο το φαντομ για να ακυρωθει η σειρα μετα απο αυτες τις εξελιξεις, και τελικα ενω ειχαν συμφωνησει ολοι ο υπολοιποι ηθοποιοι με το καναλι για να συνεχισουν χωρις τη Στανα για μια τελευταια σεζον 13 επεισοδιων, το ABC αποφασισε να το κοψει χωρις παλι να πει πως και γιατι (ενω και καλα 1 μηνα πριν ελεγε "συνεχιστε αλλα θα κοψω τη Στανα"). Ενας μηνας παρανοια με λιγα λογια. Αυτα ειναι οσα εγιναν γνωστα δημοσιως. Απο εκει και περα οτι ξερεις ξερω Εχει γυριστει παντως εναλλακτικο φιναλε που μονταριστηκε στη θεση του cliffhanger. Οποτε θα τελειωσει κανονικα η σειρα. Για μενα το ABC πηρε πολυ σωστη αποφαση να το τελειωσει τωρα. Δεν αξιζε να χαλασει το επικεντρο της σειρας και μια ιστορια 8 σεζον για 13 τελευταια επεισοδια. Απλα επρεπε εξ αρχης να το αποφασισει αυτο, οχι να εχουμε αυτο το τσιρκο εδω και 1 μηνα. |
|
 | |

Αριθμός μηνυμάτων : 46256 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Dreamland
 | Θέμα: Απ: Castle Season 8 General Discussion Δευ Μαϊος 16, 2016 10:02 pm | |
| αυριο τελειωνει η σειρα που καποτε περναγα ωρες των ωρων αναλυοντας την και τωρα ειμια πληρως αποσυντονισμενη...το τελευταιο καιρο διαβαζω ωρες των ωρων μην κανοντας τπτ αλλο....ειμαι τοσο εκτος κλιματος που δεν τολμαω ουτε το πιλοτο να δω...φοβαμαι οτι δεν ειμαι σε καλο timing ρε γαμωτο...εχω κατεβασμενο σχεδον ενα μηνα το alan wake και δεν εχω παιξει ουτε 5 λεπτα, περα απο το the 100 δεν βλεπω τπτ αλλο... τωρα που ασχολουμαι με πραγματα που μου αρεσουν εχω γινει τελειως φυτο χαχαχαχαχαχα.....για οσους δεν γνωριζουν η διπλωματικη μου ειναι μια ταινια μικρου μηκους....οταν με το καλο τη τελειοποιησω θα ανεβασω τρειλερ να δειτε....οι καθηγητες ειναι πολυ ευχαριστημενοι και μου λενε να τη στειλω σε γαλλικο φεστιβαλ... κοιτα που ξεκινησα να γραφω για το καστλ και παλι για δουλεια μιλαω, αυτο που σας ελεγα αποσυντονισμενη  Ελενη αυριο τι ωρα ραντεβου για φιναλε?? _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |

| Θέμα: Απ: Castle Season 8 General Discussion Δευ Μαϊος 16, 2016 10:18 pm | |
| Θα εχει και πορνο μεσα η ταινια; ή τζαμπα περιμενουμε; Να την στειλεις οπου σου πουν. Δεν εχεις να χασεις κατι. Μονο να κερδισεις μπορεις. Εγω εχω μπει για τα καλα σε mood. Ειδα καποια παλια επεισοδιακια, εκανα μια γενικη επαναληψη γιατι με αυτα και με εκεινα ειχα χασει λιγο το μπουσουλα με το βασικο στορυ, οποτε ειμαι πανετοιμη. Στο φαντομ παντως υπαρχει μεγαλη συγκινηση και δικαιως νομιζω. 8 χρονια ειναι αυτα. Το επεισοδιο τελειωνει στις 6 αν θυμαμαι καλα. Απο εκει και περα να πουμε 9; 10; Θες πιο μετα; Εγω δεν εχω προβλημα. (οτι οτι βλεπεις μονο 100 με ξεπερναει  ) |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Castle Season 8 General Discussion Δευ Μαϊος 16, 2016 10:33 pm | |
| - Παράθεση :
- Θα εχει και πορνο μεσα η ταινια; ή τζαμπα περιμενουμε; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
οχι ειναι μικτες τεχνικες 3d animation με 2d...κουλτουροζετεμ φαση για την οικονομικη κριση θεματολογικα - Παράθεση :
- Να την στειλεις οπου σου πουν. Δεν εχεις να χασεις κατι. Μονο να κερδισεις μπορεις.
μου παν να τη στειλω στο annecy ενα απ τα καλυτερα φεστιβαλ διεθνως...αν το παρουν θα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ διακριση αλλα εχω χαμηλες προσδοκιες γιατι ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος.... για να δουμε - Παράθεση :
- Εγω εχω μπει για τα καλα σε mood. Ειδα καποια παλια επεισοδιακια, εκανα μια γενικη επαναληψη γιατι με αυτα και με εκεινα ειχα χασει λιγο το μπουσουλα με το βασικο στορυ, οποτε ειμαι πανετοιμη. Στο φαντομ παντως υπαρχει μεγαλη συγκινηση και δικαιως νομιζω. 8 χρονια ειναι αυτα.
καλα εκανες...θα το κανα και γω αν δεν ημουν με κολλυρια στα ματια απ τη δουλεια... - Παράθεση :
- Το επεισοδιο τελειωνει στις 6 αν θυμαμαι καλα. Απο εκει και περα να πουμε 9; 10; Θες πιο μετα; Εγω δεν εχω προβλημα.
να πουμε κατα τις 11 και?? Δεν θα σε στησω PROMISE θα βαλω 2 ξυπνητηριααααα  - Παράθεση :
- (οτι οτι βλεπεις μονο 100 με ξεπερναει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] )
τελειωνει αυτη τη βδομαδα περιμενω να δω τη Λεξα και μετα τελος κι αυτο επισημως δεν θα βλεπω τπτ  _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |

| Θέμα: Απ: Castle Season 8 General Discussion Δευ Μαϊος 16, 2016 10:37 pm | |
| - Παράθεση :
- oχι ειναι μικτες τεχνικες 3d animation με 2d...κουλτουροζετεμ φαση για την οικονομικη κριση θεματολογικα
αφου ξερεις οτι μισω την κουλτουρα! - Παράθεση :
- μου παν να τη στειλω στο annecy ενα απ τα καλυτερα φεστιβαλ διεθνως...αν το παρουν θα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ διακριση αλλα εχω χαμηλες προσδοκιες γιατι ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος.... για να δουμε
Εχε μεν χαμηλες προσδοκιες εφοσον υπαρχει ανταγωνισμος, στειλ' το δε. Οπως ειπα δεν εχεις να χασεις κατι. - Παράθεση :
- καλα εκανες...θα το κανα και γω αν δεν ημουν με κολλυρια στα ματια απ τη δουλεια...
Και εγω κολλυρια βαζω. Αλλα φταιει το PS4 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Κανονισε να με ρωτας καθε τρεις και λιγο τι ειναι αυτος και τι ειναι ο αλλος. Μηπως αυριο πρωι σου κανω ενα mini recap. Θα ανοιξω ξεχωριστο θρεντ για το φιναλε. Νομιζω πρεπει. - Παράθεση :
- να πουμε κατα τις 11 και?? Δεν θα σε στησω PROMISE θα βαλω 2 ξυπνητηριααααα
11 οκ. Θα σε παρω τηλεφωνο αν δεν εισαι μεσα. - Παράθεση :
- τελειωνει αυτη τη βδομαδα περιμενω να δω τη Λεξα και μετα τελος κι αυτο επισημως δεν θα βλεπω τπτ
Πως γινεται να μην βλεπεις τιποτα;! |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Castle Season 8 General Discussion Δευ Μαϊος 16, 2016 10:47 pm | |
| _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |
| Castle Season 8 General Discussion | |
|