Αριθμός μηνυμάτων : 42994 Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ιωάννινα
Θέμα: Απ: Τhe 100 Σαβ Μαρ 11, 2017 2:37 am
Λογικο. Ειναι σταθερα στο 0,4 ενω το CW ψαχνει σειρες να γεμισει και το προγραμμα για τη νεα σεζον. Θα χασει τα βαμπιρια (το TVD εχει series finale αποψε)
Αριθμός μηνυμάτων : 33883 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Τόπος : Viva la Pluto!
Θέμα: Απ: Τhe 100 Σαβ Μαρ 11, 2017 2:42 am
Eleni7 έγραψε:
Λογικο. Ειναι σταθερα στο 0,4 ενω το CW ψαχνει σειρες να γεμισει και το προγραμμα για τη νεα σεζον. Θα χασει τα βαμπιρια (το TVD εχει series finale αποψε)
Yep. Aποψε τελειωνει.
Θέμα: Απ: Τhe 100 Σαβ Μαρ 11, 2017 4:44 pm
Χαχαχα κι εγώ διαβασα γκρίνια για τα βαμπιρια. Ποιος την ξερει? Φιναλε είναι αυτό... Οσο για το 100...ρε ακούω θετικά σχόλια φέτος. Και δεν το έχω δει. Η Φιλ δεν το βλέπει ακόμα? Που είναι να μας πει γνωμη???
Αριθμός μηνυμάτων : 42994 Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ιωάννινα
Θέμα: Απ: Τhe 100 Σαβ Μαρ 11, 2017 4:55 pm
MariaS έγραψε:
Χαχαχα κι εγώ διαβασα γκρίνια για τα βαμπιρια. Ποιος την ξερει? Φιναλε είναι αυτό... Οσο για το 100...ρε ακούω θετικά σχόλια φέτος. Και δεν το έχω δει. Η Φιλ δεν το βλέπει ακόμα? Που είναι να μας πει γνωμη???
Σου ειπα και τις προαλλες ρε. Πολυ θετικες κριτικες εχει η νεα σεζον. Τσεκαρε το.
Στο TVD
Σπόιλερ:
σκοτωσε καποιον βασικο αλλα δεν θυμαμαι ονομα και δεν ξερω ποσο "βαρυ" ηταν
Αριθμός μηνυμάτων : 33883 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Τόπος : Viva la Pluto!
Θέμα: Απ: Τhe 100 Σαβ Μαρ 11, 2017 6:51 pm
Παιδια δεν το βλεπω αλλα στο φαντομ γινεται της μουρλης. Καταρχας εδωσε Klaroline engame στην ουσια παρολο που το ζευγαρι δεν ειχε καμια ιστορια για χρονια αλλα βλεπεις θελει να αφησει ανοιχτη την πορτα για να ανανεωσουν το TO .
Κατα τα αλλα. Σκοτωσε τον εναν απο τους δυο αδερφους τον Στεφαν. Εσωσε το Delena αλλα ακουσα πως παρολο που ηταν το endgame της σειρας η Νινα και ο Ιαν δεν ειχαν διαλογο και σχεδον καθολου σκηνες σαν Damon και Elena. Και αν καταλαβα καλα στο τελος εδωσε κατι σαν Lost τελος οπου πεθαναν και οι αλλοι δυο βασικοι και συναντηθηκαν με τους αγαπημενους τους στην αλλη πλευρα; Κατι τετοιο αν καταλαβα καλα. Γενικα ειπαν πως ηταν βαρετο και μπουρδα και γινεται πανικος με τα shipping wars.
Eγω παντως μπηκα στο tag και ειδα τα gifs που με ενδιαφερουν και γελαω οσο δεν παει αλλο.