| Shameless US (2011) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
MariaS Κουρούνα

Αριθμός μηνυμάτων : 6867 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 27
 | Θέμα: Απ: Shameless US (2011) Δευ Μαρ 11, 2013 6:08 pm | |
| Oχι μόνο, αλλά θα παντρευτεί! Τι στον μπιπ παίζει? Ποια γκάστρωσε? Την Ρωσσίδα? Την Αντζί? Παίζει όντως να κάνει παιδί η του φόρτωσαν κανένα και τον αναγκάζουν να παντρευτεί? Με την σχέση του με τον Ιαν τι θα γίνει? ΝΟΕΛ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ? _________________   |
|
 | |
elina

Αριθμός μηνυμάτων : 3067 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Ηλικία : 29
 | Θέμα: Απ: Shameless US (2011) Δευ Μαρ 11, 2013 6:35 pm | |
| _________________  ‘ Sunflower Blooming in your finest hour You have come into your power And you spill it over me’ |
|
 | |
MariaS Κουρούνα

| Θέμα: Απ: Shameless US (2011) Δευ Μαρ 11, 2013 6:50 pm | |
| Χαχαχαχα, ναι, ο Φρανκ ο ακτιβιστής! Καλά ο Λιπ μεγάλος μαλάκας σε αυτό το επεισόδιο. Τα θέλει και τα τραβάει. Τόσο εξυπνο παιδί... ΜΑΝΤΥ ρε! You might wanna say thank you.. GALLAVICH ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΛΕΜΕ. Καλά, εαν είδες το πρόμο, έτοιμος να κλάψει ήταν ο Μικυ. Δεν μας βλέπω καλά γενικά... Και ο Νοελ είναι στο καστ και στο φινάλε. Αντε να δούμε τι θα παίξει! Εις την άλλη Κυριακή λοιπόν! _________________   |
|
 | |
mkostas Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 31917 Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010 Ηλικία : 26
 | Θέμα: Απ: Shameless US (2011) Δευ Μαρ 11, 2013 6:59 pm | |
| Α, έχει gay story. Τώρα κατάλαβα γιατί το βλέπετε  _________________  |
|
 | |
MariaS Κουρούνα

| |
 | |
elina

| Θέμα: Απ: Shameless US (2011) Δευ Μαρ 11, 2013 7:38 pm | |
| Και εγώ για αυτό το άρχισα, αλλά όντως είναι καλή σειρά. _________________  ‘ Sunflower Blooming in your finest hour You have come into your power And you spill it over me’ |
|
 | |
elina

| Θέμα: Απ: Shameless US (2011) Πεμ Μαρ 28, 2013 3:36 pm | |
| Στο επεισόδιο της περασμένης Κυριακής.... O Frank προσποιείται τον gay. Αλλά η σκηνή που ο Ίαν κλαίει είναι καταθλιπτική. Μακάρι κάποιος να πήγαινε να τον αγκαλιάσει.(ΑΚΟΥΣ ΜΙΚΥ????????????????) Ο Τζίμι είναι εντελώς ηλίθιος ή εντελως εγωιστής. Μου αρέσει η Φιόνα με το αφεντικό της!! ελπίζω κάτι να γίνει μεταξύ τους! Lip-Κaren ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΠ. και βασικά δεν είχε καθόλου Μικυ το επεισόδιο. ΕΔΩ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ. _________________  ‘ Sunflower Blooming in your finest hour You have come into your power And you spill it over me’ |
|
 | |
MariaS Κουρούνα

| Θέμα: Απ: Shameless US (2011) Πεμ Μαρ 28, 2013 4:37 pm | |
| Η σκηνή που ο Ιαν είναι μόνος του και κλαίει πραγματικά... Την αποθέωσε ο Καμερον. Πολύ καλός στο να γίνεται μάτσο αντράκι, αλλά οταν παίζε μια σκηνή που είναι ευάλωτος δεν πιάνεται! Ε ρε και στο 11 δεν έχει σκηνές και εξελίξεις για τα βλαμμένα μας...Θα πέσουν κεφάλια! Ηδη φέτος εχουν κόψει 3 σκηνές του Ιαν! Γιατί, για να βλέπουμε τον Φρανκ να του παίρνει πίπα η τρανς? Και εχουν μείνει δυο επεισόδια. Και στο φετινό φινάλε θα γίνει κάτι που δεν μ'αρέσει - Σπόιλερ:
-
Ο Ιαν θα καταταχθεί!
ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑ??? Η Φιόνα όντως γλυκούλα με το αφεντικό της, τον πάω τρελά! Καμία σχέση με τον Τζίμυ. Αν δεν φτιάξει αυτό το κωλόπαιδο.. Γέλιο είχε η σκηνή που τον λήστεψαν όμως ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ Ο Λιπ τώρα όμως είναι σε δύσκολη θέση...Γι αυτό λέω πως έκανε μαλακία η Μαντυ. Αυτή θα διάλεγε, και τώρα παίζει να την πετάξει και θα εχει και δίκιο! Μακάρι να καταλήξουν μαζί  Την Κάρεν προς το παρον δεν την αντέχω! ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΚΑΛΑΒΙΤΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ!!! _________________   |
|
 | |
elina

| Θέμα: Απ: Shameless US (2011) Πεμ Μαρ 28, 2013 11:24 pm | |
| Πρώτα η Emmy και μετα ο Cameron είναι οι αγημένοι μου ηθοποιοί. Ξέρω ότι η Μάντυ κυριολεκτικά τρελάθηκε-έβγαλε την Μιλκοβιτς πλευρά της  -αλλά ΑΚΟΜΑ ΑΧΩΝΕΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΝ. και για τον λιπ δεν ξέρω τι να πω. Μου την έσπασε πολύ,όπως τότε που όταν η καρεν πήγε να τα φτιάξει με άλλον της το χάλασε. - Σπόιλερ:
-
Αν ο Ίαν καταταχθεί
τότε η ιστορία Μίκυ-Ίαν δεν βλέπω να εχει καλό τέλος αυτή τη σεζόν. Μάλλον ο βλαμμένος ο Μίκυ θα παντρευτεί τη Ρωσίδα γι'αυτό ο Ίαν θα καταταχθεί. Άρα θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη σεζόν. Γ-Α-Μ-Ω-Τ-Ο! Μ'άρεσε και η σκηνή του ξυλοδαρμού(στο άλλο επεισόδιο). Μ'άρεσε από ερμηνευτικής πλευράς εννοώ. Και οι δύο ηθοποιοί την αποθέωσαν. Και μετά το βλέμμα του Μίκυ ήταν αποκρουστικά κενό. ΑΧ ΚΑΙ ΒΑΧ!!!! _________________  ‘ Sunflower Blooming in your finest hour You have come into your power And you spill it over me’ |
|
 | |
MariaS Κουρούνα

| |
 | |
| Shameless US (2011) | |
|