| Galen Vaughn / Charlie Bewley | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
felia Γριά κακατούα

Αριθμός μηνυμάτων : 33887 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Τόπος : Viva la Pluto!
 | Θέμα: Απ: Galen Vaughn / Charlie Bewley Παρ Μαϊος 24, 2013 12:23 am | |
| - Τέρψη έγραψε:
- felia έγραψε:
- Τέρψη έγραψε:
- felia έγραψε:
- Φανη ειδες που σου ειχα πει πως η Τερψη πρεπει να βλεπει την σειρα;
 Λοιπον ανοιξα και το thread για τους Borgias  [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] # Σιχαμα ποτε δεν ξερεις...μπορει να της αρεσει το ζευγαρι στο Καστλ αλλα πολυ αμφιβαλλω...ειδικα ο ρολος του Καστλ δεν θα την προσελκυσει ιδιαιτερα...αλλα ποτε δεν ξερεις... Παντως στην Φανη παιζει να αρεσουν (μεγαλες πιθανοτητες ΟΜΩΣ!) επισης και τα ζευγαρια Drogo/Dany απο το GoT, Gannicus/Sibyl απο το Spartacus και Henry/Anne απο τους Tudors. Και δεν ειναι τυχαιο που αρεσουν και σε μενα και στην Τερψη αυτα τα ζευγαρια πιστευω  Nαι όλα όσα ανέφερες μου άρεσαν πολύ. Δηλαδή με όλα πέρασα κόλλημα και όχι απλώς μου άρεσε να τα βλέπω. Μια απο τα ιδια!
- Σπόιλερ:
-
Αραγε να ειναι τυχαια η καταληξη ολων αυτων των ζευγαριων; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- Σπόιλερ:
-
Καθόλου τυχαίο όμως! Η κατσικοποδαρίασή μας φταίει για όλα!
- Σπόιλερ:
-
Πλεον το πιστευω απολυτα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Ασχετο...το Robin Hood απο το BBC το ειχες δει; _________________ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] And if you gaze long enough into an abyss, the abyss will gaze back into you. |
|
 | |
Τέρψη

Αριθμός μηνυμάτων : 8196 Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2010
 | Θέμα: Απ: Galen Vaughn / Charlie Bewley Παρ Μαϊος 24, 2013 12:25 am | |
| Όχι αλλά ξέρω ότι πάιζει ο θεός ο Richard. Είναι καλό? |
|
 | |
katroulina Καρακατίνα Κουβά

Αριθμός μηνυμάτων : 46259 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Dreamland
 | Θέμα: Απ: Galen Vaughn / Charlie Bewley Παρ Μαϊος 24, 2013 12:25 am | |
| _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |

Αριθμός μηνυμάτων : 46259 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Dreamland
 | Θέμα: Απ: Galen Vaughn / Charlie Bewley Παρ Μαϊος 24, 2013 12:26 am | |
| _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |
felia Γριά κακατούα

Αριθμός μηνυμάτων : 33887 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Τόπος : Viva la Pluto!
 | Θέμα: Απ: Galen Vaughn / Charlie Bewley Παρ Μαϊος 24, 2013 12:27 am | |
| - Τέρψη έγραψε:
- Όχι αλλά ξέρω ότι πάιζει ο θεός ο Richard. Είναι καλό?
Ο οποιος Richard ηταν ΘΕΟΣ! Ηταν αρκετα καλο ναι. Και ηταν απο τις ελαχιστες περιπτωσεις (δεν μου εχει ξανασυμβει) που μου αρεσαν και τα δυο ζευγαρια (και η Μαριον με τον Ρομπιν αλλα και με τον Γκισμπορν) _________________ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] And if you gaze long enough into an abyss, the abyss will gaze back into you. |
|
 | |
Τέρψη

| Θέμα: Απ: Galen Vaughn / Charlie Bewley Παρ Μαϊος 24, 2013 12:27 am | |
| |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Galen Vaughn / Charlie Bewley Παρ Μαϊος 24, 2013 12:28 am | |
| aaaaaXAXAXAXAXAXAA VASANISOU EXEI BALEI INTRO PANTELIDH ΣΙΧΑΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |
Τέρψη

| Θέμα: Απ: Galen Vaughn / Charlie Bewley Παρ Μαϊος 24, 2013 12:29 am | |
| - felia έγραψε:
- Τέρψη έγραψε:
- Όχι αλλά ξέρω ότι πάιζει ο θεός ο Richard. Είναι καλό?
Ο οποιος Richard ηταν ΘΕΟΣ! Ηταν αρκετα καλο ναι. Και ηταν απο τις ελαχιστες περιπτωσεις (δεν μου εχει ξανασυμβει) που μου αρεσαν και τα δυο ζευγαρια (και η Μαριον με τον Ρομπιν αλλα και με τον Γκισμπορν)
Μωρέ φοβάμαι πως θα μου αρέσει με τον θεό μόνο και πως θα ξενερώσω που στάνταρ δεν καταλήγει μαζί του. |
|
 | |
Eleni7 Ο Καστλ είναι βοϊδομάτης

Αριθμός μηνυμάτων : 42994 Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ιωάννινα
 | Θέμα: Απ: Galen Vaughn / Charlie Bewley Παρ Μαϊος 24, 2013 12:30 am | |
| Πουτανια ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Δεν υπηρχε εκεινο το επεισοδιο! |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Galen Vaughn / Charlie Bewley Παρ Μαϊος 24, 2013 12:31 am | |
|
|
 | |
| Galen Vaughn / Charlie Bewley | |
|