| The following (2013) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
katroulina Καρακατίνα Κουβά

Αριθμός μηνυμάτων : 46257 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Dreamland
 | Θέμα: Απ: The following (2013) Τρι Ιαν 29, 2013 10:06 pm | |
| ρεεεεεεεεεεεεε γιατι το ειδες και δε μας περιμενες?  αφου ειπαμε με την Ελενη να το δουμε το βραδυυυυυυυυυυ δεν διαβασα σχολιασμο θα τον διαβασω αφου το δω...Ελενη εγω το χω κατεβασει,εσυ? Τερψη θα το δεις μαζι μας? _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |
felia Γριά κακατούα

Αριθμός μηνυμάτων : 33885 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Τόπος : Viva la Pluto!
 | Θέμα: Απ: The following (2013) Τρι Ιαν 29, 2013 10:10 pm | |
| Πρωτον δεν θυμαμαι να ειπατε πως θα το δειτε το βραδυ. Βασικα δεν το ειδα. Και δευτερον εγω το βραδυ εχω να βγαλω τρελη δουλεια οποτε δεν παιζει. Βασικα απο το πρωι δουλευω ασταματητα και το απογευματακι που το ειδα ηταν ο μονος μου ελευθερος χρονος. Και τωρα σε διαλειμμα ειμαι. Δειτε το και μετα διαβαστε τον σχολιασμο μου και δειτε το προμο για το 3  _________________ 
 And if you gaze long enough into an abyss, the abyss will gaze back into you. |
|
 | |

Αριθμός μηνυμάτων : 46257 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Dreamland
 | Θέμα: Απ: The following (2013) Τρι Ιαν 29, 2013 10:12 pm | |
| οοοοοοοοοκ...εγω παλι διαβαζω απ το πρωι και τωρα ειναι το διαλλειμμα μου...θα δω το επεισοδιακι, θα πω καμια μαλακια με την Χελεν και κατα τη1 παω για υπνο γιατι αυριο/μεθαυριο θα ναι ΓΑΜΗΣΙ ΜΕΡΕΣ.... _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |
felia Γριά κακατούα

Αριθμός μηνυμάτων : 33885 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Τόπος : Viva la Pluto!
 | Θέμα: Απ: The following (2013) Τρι Ιαν 29, 2013 10:14 pm | |
| Ελα να υποφερουμε μαζι τοτε  Και για μενα μεχρι και το Σαββατο οι μερες που ερχονται ειναι ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ. Στην Μοσχα αδερφες μου...στην Μοσχα  _________________ 
|
 | |

| Θέμα: Απ: The following (2013) Τρι Ιαν 29, 2013 10:18 pm | |
| _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |
felia Γριά κακατούα

| Θέμα: Απ: The following (2013) Τρι Ιαν 29, 2013 10:23 pm | |
| Εγω ευτυχως μετα το Σαββατο εχω την Κυριακη ελευθερη. Δεν θα κανω ΤΙΠΟΤΑ! Και μετα απο την Τριτη θα αρχισει το HARD rock! Ολα τα ειχαμε οι αξιολογησεις μας ελειπαν  _________________ 
|
 | |

| Θέμα: Απ: The following (2013) Τρι Ιαν 29, 2013 10:24 pm | |
| και μετα ποτε ξελαφρωνεις παλι? αρα ουτε συ θα δεις το απαγορευμενο επεισοδιο! ΤΕΛΕΙΑ!Δεν θα χω εννοια και να σε ρωτησω πως ηταν  _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |
felia Γριά κακατούα

| Θέμα: Απ: The following (2013) Τρι Ιαν 29, 2013 10:30 pm | |
| - xezoulina έγραψε:
- και μετα ποτε ξελαφρωνεις παλι?
αρα ουτε συ θα δεις το απαγορευμενο επεισοδιο!
ΤΕΛΕΙΑ!Δεν θα χω εννοια και να σε ρωτησω πως ηταν 
Ποιο απαγορευμενο επεισοδιο;..δεν καταλαβαινω τι εννοεις  (αν και να σου πω...Τριτη οταν γυρισω σπιτι και πριν ξεκινησω τα επομενα κομματια που ξερεις μπορει να προλαβω να δω κανενα επεισοδιο απο καμια σειρα...ποτε δεν ξερεις...) Ποτε ξελαφρωνω;  ......................................... Τελος Φλεβαρη  _________________ 
|
 | |

| Θέμα: Απ: The following (2013) Τρι Ιαν 29, 2013 10:32 pm | |
| _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |
Eleni7 Ο Καστλ είναι βοϊδομάτης

Αριθμός μηνυμάτων : 42994 Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ιωάννινα
 | Θέμα: Απ: The following (2013) Τρι Ιαν 29, 2013 10:36 pm | |
| Το χω κατεβασει και εχω βρει και ελληνικους υποτιτλους.
Εχετε πτυχιακη τελικα;Δηλαδη τωρα ποτε τελειωνεις κανονικα; |
|
 | |
| The following (2013) | |
|