| Desperate Housewives | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
katroulina Καρακατίνα Κουβά

Αριθμός μηνυμάτων : 46256 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Dreamland
 | Θέμα: Απ: Desperate Housewives Τρι Μαρ 13, 2012 11:48 pm | |
| Φιλ...ο,τι ψαχνεις θα πατας και διπλα tumblr....τα γκιφακια αυτα ειναι πολυ πιο ευκολα στη "μεταφορα" τους..  _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |
filareti Ύαινα

Αριθμός μηνυμάτων : 5210 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Τόπος : αλλού
 | Θέμα: Απ: Desperate Housewives Τρι Μαρ 13, 2012 11:54 pm | |
| Kαλα θα το 'χω στα υποψη.Παντως δεν ξερω τι εννοεις εσυ απλως συρσιμο.Εγω ανοιξα το γκιφακι σε χωριστη καρτελα και ποσταρα το λινκ εδω με τα [img][/img]. _________________
Nothing is permanent in this wicked world,not even our trouble
|
|
 | |

Αριθμός μηνυμάτων : 46256 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Dreamland
 | Θέμα: Απ: Desperate Housewives Τετ Μαρ 14, 2012 12:07 am | |
| ρε drag πως το λενε??  Πατας αριστερο κλικ στο γκιφακι παρατεταμενα, το σερνεις μεχρι το κουτι εδω και το ποσταρεις...  _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |
filareti Ύαινα

| Θέμα: Απ: Desperate Housewives Τετ Μαρ 14, 2012 12:45 am | |
| Ε μα δε γινεται αυτο το πραγμα,αλλαζει η σελιδα.  Τεσπα,δε βαριεσαι,εχουμε κανει το θρεντ 'οδηγιες ποσταρισματος για αρχαριους' _________________
|
|
 | |

| Θέμα: Απ: Desperate Housewives Τετ Μαρ 14, 2012 12:59 am | |
| _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |
filareti Ύαινα

| Θέμα: Απ: Desperate Housewives Δευ Μαρ 19, 2012 11:07 pm | |
| Ειδα το επεισοδιο με την κηδεια του ντετεκτιβ.Χαχαχα καραλολ η Λυνετ,πολλη δυστυχια ρε παιδι μου Μου αρεσε αυτο το επεισοδιο,με συγκινησαν κι η Μπρι με τη Ρενε -η οποια κανονικα δε με τρελαινει και δεν ειχα ενθουσιαστει οταν εμαθα οτι θα εμενε και δευτερη σεζον.Μ'αυτο που εμαθα για το Μάικ στο μεταξυ εβλεπα τη Σουζαν να φευγει κι ηθελα να φωναξω 'κατσε κατω μωρη κουλη,ποσο χρονο εχετε μαζι νομιζεις?' Χμμ η Λινετ δειχνει να αποδεχεται την κατασταση...αλλα εγω γιατι νομιζω οτι θα παρα τις καλες της προθεσεις τελικα θα επιδιωξει να ξανακερδισει τον Τομ? Ο Μπομπ με το μπαρμπεκιου πολλη φαση επισης  οπως κι ο ταξιτζης.Δεν ξεκαρδιζομαι πια τοσο πολυ οσο παλια εχω προσεξει,αλλα ευτυχως εχουν καλες στιγμες.Και βεβαια το μεγαλο ερωτημα ειναι:ποιος κρυβεται πισω απο τα γραμματα το φελεκι μου? _________________
|
|
 | |
filareti Ύαινα

| Θέμα: Απ: Desperate Housewives Τρι Μαϊος 08, 2012 4:29 am | |
| https://www.youtube.com/watch?v=CXGIOpgSf6E&feature=relatedOxi ρε φιλε,μεχρι κι αυτοι τα ξεχνανε  Ηθελα να το βαλω καπου για να μην το χασω το βιντεακι τρελο γελιο. Και το επεισοδιο μετα (σποιλερ)το θανατο του Μαικ  αν και με ξαφνιασε λιγο με το πώς συνεχισαν χαλαρα οι υπολοιποι πλην της αμεσης οικογενειας,ειχε τις στιγμες του.Εκει που γυρναει η Πενι και λεει στη Λινετ οτι ολα ενταξει ελιωσα Θα τα δω ολα ως το φιναλε μαλλον και μετα αμα παθω στερητικο θα ψαξω να δω τι εχασα απο ενδιαμεσα μαζι με τις φιλες μου που ειναι πιο πισω. _________________
|
|
 | |
filareti Ύαινα

| Θέμα: Απ: Desperate Housewives Πεμ Μαϊος 17, 2012 10:08 pm | |
| Δεν μπορωω οσο πλησιαζω στο φιναλε υστεριαζω! Και προσπαθω να αποφυγω και τα σποιλερς και δε θελω και να δω τα 3/4 επεισοδια που εμειναν γιατι μετα θα εχει τελειωσει δια παντος! Αυτος ο κωλοχοντρος ο μπατσος μας τα 'χει κανει τσουρεκια πια με την εμμονη με τη Μπρι!Ουστ! Απο την εποχη του Τριτερ στο Χαουζ ειχα να συγχυστω ετσι  Κι η Τζειν θα παρει π&&&ο προσεχως νομιζω πραγμα που θα με χαροποιησει.  Και παλι καλα που δεν εβαλαν κλασικο σπαστικο στορι με κρυφο εξωγαμο τελικα στο Μαικ γιατι θα ειχα ξενερωσει. Αααα δε θελω να τελειωσω τα επεισοδια,αλλα θελω να δω τι γινεται! _________________
|
|
 | |
Eleni7 Ο Καστλ είναι βοϊδομάτης

Αριθμός μηνυμάτων : 42994 Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ιωάννινα
 | Θέμα: Απ: Desperate Housewives Πεμ Μαϊος 17, 2012 10:41 pm | |
| Το φιναλε παιχτηκε την Κυριακη.Η σειρα ουσιαστικα τελειωσε για τους Αμερικανους.Εγω ακομα δεν το εχω δει παντως.Εχω να προλαβω πολυ πραγμα λογω της απουσιας μου.Μολις πριν απο λιγο τελειωσα το 7ο του GOT |
|
 | |
filareti Ύαινα

| Θέμα: Απ: Desperate Housewives Πεμ Μαϊος 17, 2012 11:05 pm | |
| Το ξερω ρε,για αυτο και η υστερια  ,αλλα αλλο να τελειωσε για αυτους κι αλλο να την τελειωσω και γω.  Καλα εκαναν που την τελειωσαν,αλλα θα μου λειψει κατα καποιον τροπο, ειναι απο τις λιγες ξενες που εχω δει απο την αρχη ως το τελος επι τοσα χρονια και καταφερε να με τραβηξει απο το πρωτο επεισοδιο(αυτη και μαντεψε ποια αλλη  ) Να τα σχολιασεις τα τελευταια,να μου πεις κι αν ελεγαν,εκτος αν τα δουμε πανω κατω ταυτοχρονα,αναλογα και ποσα σου εμειναν εσενα. @Το 7 sto got δεν ηταν γαματο?Δεν εχω προλαβει να το σχολιασω,αλλα βρηκα οτι ειχε συναρπαστικους ρυθμους. _________________
|
|
 | |
| Desperate Housewives | |
|