felia Γριά κακατούα

Αριθμός μηνυμάτων : 33881 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Τόπος : Viva la Pluto!
 | Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ...SPOILERS!!!! Κυρ Μαϊος 12, 2013 4:39 pm | |
| Μην ανυσηχεις Ελενη...προλαβε και μας το χαλασε εδω η Πλεκ  _________________ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] And if you gaze long enough into an abyss, the abyss will gaze back into you. |
|
felia Γριά κακατούα

Αριθμός μηνυμάτων : 33881 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Τόπος : Viva la Pluto!
 | Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ...SPOILERS!!!! Τρι Μαϊος 14, 2013 6:20 pm | |
| Φανη βγηκε το νεο τρειλερ του Dracula Ενα εχω να σου πω μονο...οτι θελαμε να δουμε απο τους Originals το εδειξαν εκει! _________________ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] And if you gaze long enough into an abyss, the abyss will gaze back into you. |
|
felia Γριά κακατούα

| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ...SPOILERS!!!! Τρι Μαϊος 21, 2013 4:13 am | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Και υστερα ειναι να αναρωτιεται κανεις γιατι την σιχαινομαι την συγκεκριμενη... _________________ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] And if you gaze long enough into an abyss, the abyss will gaze back into you. |
|
fayvl

Αριθμός μηνυμάτων : 420 Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2013 Τόπος : Καπου στον 19 αιωνα της Ωστεν
 | Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ...SPOILERS!!!! Τρι Μαϊος 21, 2013 9:56 am | |
| - felia έγραψε:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Και υστερα ειναι να αναρωτιεται κανεις γιατι την σιχαινομαι την συγκεκριμενη...
Γιατι μια χαρα ειναι το tumblr, τωρα το εχω ψιλομαθει, μερικες σελ ειναι εκπληκτικες! Και στην τελικη, απ οσο ξερω, η ελευθερια του πληροφορειν συνεχιζει να ισχυει παγκοσμιως...Διακρινω μια ταση λογοκρισιας/χουντας ή μου φαινεται??? |
|