| Castle Season 2 General Discussion | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Eleni7 Ο Καστλ είναι βοϊδομάτης

Αριθμός μηνυμάτων : 42994 Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ιωάννινα
 | Θέμα: Απ: Castle Season 2 General Discussion Παρ Φεβ 10, 2012 2:55 am | |
| Και τωρα λεω και επισημα καληνυχτα.τα λεμε το απογευμα |
|
 | |
felia Γριά κακατούα

Αριθμός μηνυμάτων : 33886 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Τόπος : Viva la Pluto!
 | Θέμα: Απ: Castle Season 2 General Discussion Παρ Φεβ 10, 2012 2:55 am | |
| πανω κατω και εγω τοσες και παραπανω εχω δει... απλα εχω κουραστει απο τις σειρες που μπλα μπλα μπλα να βρουμε τον δολοφονο..και ενα πρωταγωνιστικο διδυμο...και ψαχνουμε και ερευνες και μπλα μπλα μπλα...εχω ψιλογεμισει το στοκ υπομονης τωρα οσο αφορα αυτη τη σειρα ετσι κι αλλιως αφου εχω στο δισκο τον πρωτο κυκλο θα του δωσω μια προσπαθεια...αλλα σιγουρα οχι με τους δικους ρυθμους [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]_________________ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] And if you gaze long enough into an abyss, the abyss will gaze back into you. |
|
 | |
felia Γριά κακατούα

Αριθμός μηνυμάτων : 33886 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Τόπος : Viva la Pluto!
 | Θέμα: Απ: Castle Season 2 General Discussion Παρ Φεβ 10, 2012 2:57 am | |
| _________________ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] And if you gaze long enough into an abyss, the abyss will gaze back into you. |
|
 | |
katroulina Καρακατίνα Κουβά

Αριθμός μηνυμάτων : 46259 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Dreamland
| - Παράθεση :
- Τελικα δεν με βλεπω να παω για υπνο αποψε.Φελ,μιλας σε ατομο που εχει δει
1)mentalist 2)bones 3)csi ny 4)csi las vegas 5)criminal minds 6)cold case 7)law and order criminal intent 8)law and order special victims unit
Συνολο 8 αστυνομικα,και σιγουρα εχω ξεχασει και αλλα 2-3.Δεν εχει καμια σχεση με ολα τα παραπανω.Ακομα και με το Bones που ειναι σχετικα κοντα.Οποτε το επιχειρημα οτι θα το βαρεθεις επειδη ειναι ενα ακομα μπατσοεργο μην το λαμβανεις σοβαρα υποψιν.Φιλικη συμβουλη
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |

Αριθμός μηνυμάτων : 42994 Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ιωάννινα
| Ακυρος παλι ο υπνος  .Η σειρα ειναι πανεξυπνη και γρηγορη.Μην περιμενεις μπλα-μπλα.Η ιδιοφυια της σειρας ειναι οτι εκει που θα κανανε τα βαρετα μπλα-μπλα που ΟΛΑ τα αστυνομικα εχουν,αυτοι εχουν βαλει κωμικες σκηνες που μεχρι ενα βαθμο ουτε στο Big Bang δεν εχω δει |
|
 | |
felia Γριά κακατούα

| Θέμα: Απ: Castle Season 2 General Discussion Παρ Φεβ 10, 2012 2:58 am | |
| ααααααα! εχω ξεχασει να το αναφερω... το big bang δεν μου αρεσει καθολου  _________________ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] And if you gaze long enough into an abyss, the abyss will gaze back into you. |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Castle Season 2 General Discussion Παρ Φεβ 10, 2012 2:59 am | |
| |
|
 | |
felia Γριά κακατούα

| Θέμα: Απ: Castle Season 2 General Discussion Παρ Φεβ 10, 2012 3:00 am | |
| _________________ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] And if you gaze long enough into an abyss, the abyss will gaze back into you. |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Castle Season 2 General Discussion Παρ Φεβ 10, 2012 3:01 am | |
| Καλο ειναι αυτο.Ειχα αρχισει να τρομαζω |
|
 | |
katroulina Καρακατίνα Κουβά

Αριθμός μηνυμάτων : 46259 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Dreamland
 | Θέμα: Απ: Castle Season 2 General Discussion Παρ Φεβ 10, 2012 3:01 am | |
| Ελενη δεν προκειται να κοιμηθεις ΠΟΤΕ, η Φελ ειναι αγυριστο κεφαλι και τελειως απροβλεπτο, μπορει να τη παρακαλας μια αιωνιοτητα και να τσιναει και να ξυπνησεις μια μερα και να σου πει "α ειδα και τις 4 σεζον γαμαει" [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |
| Castle Season 2 General Discussion | |
|