| photos, gifs etc | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
felia Γριά κακατούα

Αριθμός μηνυμάτων : 33887 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Τόπος : Viva la Pluto!
 | Θέμα: Απ: photos, gifs etc Δευ Φεβ 06, 2012 10:01 pm | |
| _________________ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] And if you gaze long enough into an abyss, the abyss will gaze back into you. |
|
 | |
katroulina Καρακατίνα Κουβά

Αριθμός μηνυμάτων : 46259 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Dreamland
 | Θέμα: Απ: photos, gifs etc Δευ Φεβ 06, 2012 10:05 pm | |
| - felia έγραψε:
- ναι ναι για τον castle τον ...αλοιθωρο ...[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
παει τελειωσε..πλεον ετσι θα μου μεινει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ναι ναι μπραβο καταπληκτικη ιδεα,βαλτο και υπογραφη..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] κωλοπαιδο του κερατα, θες να ρχισω και γω να σου θαβω τις λατρειες σου απ το true blood και να στους φωναζω Γιαννης ο ομορφος? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |
felia Γριά κακατούα

Αριθμός μηνυμάτων : 33887 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Τόπος : Viva la Pluto!
 | Θέμα: Απ: photos, gifs etc Δευ Φεβ 06, 2012 10:07 pm | |
| α μπα ποιος νοιαζεται για το true blood ετσι κι αλλιως...απλα για να περναει το καλοκαιρι ειναι οσο για τον castle αφου ειναι αλοιθωρος φαινεται και απο την φωτο πως να το κανουμε τωρα  ειναι και μπουλουκος...τι να κανουμε τωρα..δεν ειναι θαψιμο αν ειναι αληθεια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]_________________ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] And if you gaze long enough into an abyss, the abyss will gaze back into you. |
|
 | |
Eleni7 Ο Καστλ είναι βοϊδομάτης

Αριθμός μηνυμάτων : 42994 Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ιωάννινα
 | Θέμα: Απ: photos, gifs etc Δευ Φεβ 06, 2012 10:07 pm | |
| Αντε ρε που αλοιθωριζει.Υπερβολες
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Eleni7 στις Δευ Φεβ 06, 2012 10:08 pm, 1 φορά |
|
 | |
felia Γριά κακατούα

| Θέμα: Απ: photos, gifs etc Δευ Φεβ 06, 2012 10:08 pm | |
| ελενη εισαι το ειδωλο μου ΤΕΛΟΣ  _________________ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] And if you gaze long enough into an abyss, the abyss will gaze back into you. |
|
 | |
mkostas Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 31917 Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010 Ηλικία : 26
 | Θέμα: Απ: photos, gifs etc Δευ Φεβ 06, 2012 10:16 pm | |
| Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Βαζελένη επιτέλους έμαθες πως πρέπει να φέρεται κανείς σε μια Χεζούλω  |
|
 | |
katroulina Καρακατίνα Κουβά

Αριθμός μηνυμάτων : 46259 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Dreamland
 | Θέμα: Απ: photos, gifs etc Δευ Φεβ 06, 2012 10:17 pm | |
| αγαπητες "Ο Castle ειναι γκαιδος" και "Castle κοιτα ισια στο φακο" μπορειτε να ξεκουμπιστειτε απ το πολυαγαπημενο μου τοπικ και να ψοφησετε σε μια γωνια... ΨΟΦΟΣ ΡΕ,ΟΥΣΤ! για να μου σπασετε τα νευρα μεχρι και το δεξι ρουθουνι του μπουμαν ειστε ικανες να σχολιασετε....αφηστε με με τον χοντρο αλοιθωρο μου στην ησυχια μου ΣΑΣ ΚΑΤΟΥΡΑΩ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |

Αριθμός μηνυμάτων : 42994 Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ιωάννινα
 | Θέμα: Απ: photos, gifs etc Δευ Φεβ 06, 2012 10:18 pm | |
| |
|
 | |
felia Γριά κακατούα

| Θέμα: Απ: photos, gifs etc Δευ Φεβ 06, 2012 10:22 pm | |
| _________________ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] And if you gaze long enough into an abyss, the abyss will gaze back into you. |
|
 | |

| Θέμα: Απ: photos, gifs etc Δευ Φεβ 06, 2012 10:23 pm | |
| Κατσε να συντονιστουμε με Κατ.Εγω μπορω να ξεκινησω και τωρα |
|
 | |
| photos, gifs etc | |
|