| Γενικά ''Χαριποτερικα'' Σχόλια | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Eleni7 Ο Καστλ είναι βοϊδομάτης

Αριθμός μηνυμάτων : 42994 Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ιωάννινα
 | Θέμα: Απ: Γενικά ''Χαριποτερικα'' Σχόλια Κυρ Απρ 15, 2012 9:48 pm | |
| Αμα βαριεσαι βαλε να δεις GoT.Αντε,και αυριο ειναι Castle Monday.Φτασανε οι μερες! |
|
 | |
katroulina Καρακατίνα Κουβά

Αριθμός μηνυμάτων : 46254 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Dreamland
 | Θέμα: Απ: Γενικά ''Χαριποτερικα'' Σχόλια Κυρ Απρ 15, 2012 9:54 pm | |
| μπαααα αυτο το αφηνω για μετα το Καστλ που θα με πιασει καταθλιψη στο hiatus..  μαλλον θα τελειωσω ενα βιβλιο που εχω αφησει στη μεση...μετα παιζει να δω καμια ταινια ή να κανω κανα επεισοδιο καστλ rewatch...βαριεμαι τοσο που σκεφτομαι ακομα και fanfic να γραψω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.](παντως παροοολη τη βαρεμαρα μου ποτε δεν επιλεγω να διαβασω για τη σχολη σαν εναλακτικη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ) _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |

Αριθμός μηνυμάτων : 42994 Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ιωάννινα
 | Θέμα: Απ: Γενικά ''Χαριποτερικα'' Σχόλια Κυρ Απρ 15, 2012 10:03 pm | |
| - Παράθεση :
- (παντως παροοολη τη βαρεμαρα μου ποτε δεν επιλεγω να διαβασω για τη σχολη σαν εναλακτικη )
Αφου ξερεις οτι και μονο η προοπτικη "διαβασμα" θα μεγαλωσει ακομα περισσοτερο την βαρεμαρα σου - Παράθεση :
- που σκεφτομαι ακομα και fanfic να γραψω
Αφου στο τελος θα το γραψεις και το ξερεις!Γιατι να με κανεις να σε παρακαλαω; |
|
 | |

Αριθμός μηνυμάτων : 46254 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Dreamland
 | Θέμα: Απ: Γενικά ''Χαριποτερικα'' Σχόλια Κυρ Απρ 15, 2012 10:05 pm | |
| _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |

| Θέμα: Απ: Γενικά ''Χαριποτερικα'' Σχόλια Δευ Απρ 23, 2012 4:59 am | |
| _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |

| Θέμα: Απ: Γενικά ''Χαριποτερικα'' Σχόλια Δευ Απρ 23, 2012 10:54 am | |
| Σε βαλανε Σλιθεριν;ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Γενικά ''Χαριποτερικα'' Σχόλια Δευ Απρ 23, 2012 2:01 pm | |
| και η πλακα ειναι οτι απαντησα ειλικρινα δεν εκανα τπτ επιτηδες.... και το ραβδι μου ειναι απο τριχα μονοκερου τρολ Ελενη πηγαινε να κι εσυ,εχω περιεργια να δω σε τι κοιτωνα θα σε βαλουν...πιστευω οτι θα μπεις γκριφιντορ! _________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
|
|
 | |

| Θέμα: Απ: Γενικά ''Χαριποτερικα'' Σχόλια Δευ Απρ 23, 2012 2:05 pm | |
| |
|
 | |
filareti Ύαινα

Αριθμός μηνυμάτων : 5210 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Τόπος : αλλού
 | Θέμα: Απ: Γενικά ''Χαριποτερικα'' Σχόλια Δευ Απρ 23, 2012 2:27 pm | |
| Χαχαχα μαλακα Κατ σε βαλανε Σλιθεριν?Αυτα ειναι!  Η ωρα της αληθειας Εισαι ομως στον ιδιο κοιτωνα με το Σνειπ Πφφ πολυ θα ηθελα να μπορουσα να κανω το τεστ χωρις να χρειαζεται να γραφτω. - Παράθεση :
- μπαααα αυτο το αφηνω για μετα το Καστλ που θα με πιασει καταθλιψη στο hiatus..
Eλα ενταξει,επιτηδες το κανεις για να μη δουμε ποτε σειρα συγχρονως ετσι? Παραδεξου το _________________
Nothing is permanent in this wicked world,not even our trouble
|
|
 | |

| Θέμα: Απ: Γενικά ''Χαριποτερικα'' Σχόλια Δευ Απρ 23, 2012 2:34 pm | |
| Εχω κολλησει ρε.Ειμαι στο chapter 5 αλλα η επιλογη να παω στην τραπεζα με τον Χαγκριντ ειναι κλειδωμενη.Γιατι;Κατερινα εκανες κατι εκει;Γιατι ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι |
|
 | |
| Γενικά ''Χαριποτερικα'' Σχόλια | |
|