δεν εχει σημασια ποσους κατοικους εχει αλλα τι καλοδιωση εχει
Ε πως δεν εχει ρε φιλε. Εχεις καλη καλωδιωση στην πανω ραχουλα ξερω γω και οχι σε πρωτευουσα
το ιδιο λεμε, δεν φταιει η καλοδιωση φταιει ο ανυπαρκτος εγκεφαλος της διοικησης του ΟΤΕ
_________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
Ρε Κατερίνα, ρε πουλί μου...δεύτερη φορά ανορθόγραφα και σε διόρθωσε κιόλας η άλλη
αστα να πανε
ουτε καν το προσεξα
_________________ listen…nothing in this world makes sense. fat chance and slim chance mean the same thing and boxing rings are square and noses run and feet smell and shrek 1 and 2 made it to cannes film festival. just do whatever the fuck you want honestly
δεν εχει παρει καλες κριτικες το συγκεκριμενο αλλα απο γραφικα πρεπει κι αυτο να δινει πονο
δεν εχει παρει καλες κριτικες το συγκεκριμενο αλλα απο γραφικα πρεπει κι αυτο να δινει πονο
Μου θυμιζεις τον εαυτο μου. Συζητηση που την εχουμε κανει και δεν θυμασαι. Νομιζω σε κολλησα χαχαχα
Eleni7 έγραψε:
Πηρα το Syndicate (απιστευτα γραφικα στο ps4) και πηγα να μπιξω τα κλαματα μονο και μονο απο τη μουσικη του μενου:
Ezio μου λειπεις.
xezoulina έγραψε:
to xoun katathapsei auto oti einai mapa
Eleni7 έγραψε:
Οχι αυτο. Το Unity (η προηγουμενη εκδοση). Αυτο εχει παρει καλες κριτικες αν δεν κανω λαθος.
Παντως μου φαινεται φοβερο εμενα. Και σε γραφικα, και σαν στορυ. Και σαν καινοτομια οτι εχεις 2 Asssassin και τους αλλαζεις (η μια ειναι κοπελα μαλιστα). Καλο gameplay, καλες αποστολες.
Αριθμός μηνυμάτων : 46255 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Dreamland
Θέμα: Απ: Bιντεοπαιχνιδια Κυρ Νοε 20, 2016 2:16 am
καλα νταξει μιλαμε το παιχνιδι εχει τετοια σκηνογραφια και κινηματογραφηση που απλα καθομαι και τραβαω screencaps...ο art director απλα ο ανθρωπος ειναι ΜΟΡΦΑΡΑ μιλαμε για καταπληκτικη δουλεια